Haloo dulurr, jenengku Yuanita saiki aku tinggal nang Malang, Jawa Timur. Aku suenengg puoll mbagikno fakta-fakta sing menarik tentang Indonesia. Lek misalo sampeyan buosenn wes an ndengerno berita-berita sing uwelek tentang negerine awake dewe, sampeyan mesti ngecek blogku iki, wes pasti sampeyan nemukno fakta-fakta unik tentang indonesia. Lha blog iki tak gawe buat wong-wong sing seneng mlaku-mlaku nang dalem negeri. Beneran lho rek, makin aku nulis tentang indonesia, aku yo iso belajar uakeh tentang keunikan negerine awake dewe. Terutama saiki ki aku ora isa mlaku-mlaku muter indonesia soale kerjaanku ngiket puoll (T_T) lho aku kok dadi curhat iki rek wkwkwk, Percaya ora lek negerine awake dewe kui diberkahi kekayaan sing mlimpah tek budaya lan makanane kuwi beragam. Lha lek misale sampeyan nduwe ide utawa pengetahuan lebih ngono tentang indonesia, mbok ya dibagik2 no nang kolom komentar dadi awake dewe isa podo ngerti hehe…. Sepurone yo lek boso jowoku kuasarr puoll, aku ora ngerti krama inggil soale. Matur nuwun yo buat kalian kabeh sing wis mampir.

Lha aku iki lak barusan iki sinau tentang blog dadi yo mohon maklum yo rek lek modele jek rodok amburadul wkwkwk…selain nulis blog, saiki ki aku yo sinau boso asing koyok Inggris karo mandarin lan jepang ngono cek no uakeh wong asing iso tertarik karo budayane awake dewe, dadi aku yo nyoba nerjemahno saithik-ithik.

Salam kenal yo rek 😀

Disclosure of Material Connection:Some of the links in the post above may be "affiliated links". This means if you click on the link and purchase the item. I will receive an affiliate commission. Regardless, I only recommend products or services I believe will add value to my readers.